Κυριακές στο δάσος του Χορτιάτη!

Διαδρομές, παιχνίδια και δράσεις για γονείς και παιδιά

Τι θα λέγατε για ένα όμορφο πρωϊνό στο δάσος του Χορτιάτη; Η ΚΟΙΝΣΕΠ Ecoroutes ξεκινά τις δράσεις της και σας καλεί σε ένα κυριακάτικο πρόγραμμα δραστηριοτήτων στη φύση, σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας από 8 ετών και άνω, αλλά και για τους γονείς τους.

Θα παίξουμε όλοι μαζί, θα μάθουμε, θα έρθουμε πιο κοντά… τηρώντας πάντως τις αποστάσεις ασφαλείας!

Σας περιμένουμε τις εξής ημερομηνίες:

- Κυριακή 28 Ιουνίου

- Κυριακή 5 Ιουλίου

- Κυριακή 19 Ιουλίου

Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια περίπου 2,5 ωρών και προσφέρεται δωρεάν με τη στήριξη του Κέντρου Εργάνη, καθώς εντάσσεται στο έργο Families Share * που υλοποιεί το Κέντρο.  

Το ραντεβού μας θα είναι στις 10 το πρωί, στο καταφύγιο του Χορτιάτη. To καταφύγιο διαχειρίζεται από ομάδα του ΣΕΟ Θεσσαλονίκης και προσφέρει –για όσους το επιθυμούν- φαγητό και ροφήματα.

Για κάθε συνάντηση θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων, για έως δέκα παιδιά. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα ειδοποιηθείτε με μέηλ για τη συμμετοχή σας.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα συμπληρώστε αυτή τη φόρμα:

https://bit.ly/3hF96zb


* Το Έργο Families Share χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Horizon 2020 της ΕΕ. Έχει ως στόχο την οργάνωση δράσεων παιδικής φροντίδας προωθώντας την κοινωνική καινοτομία και αυτό-οργάνωση. Για περισσότερες πληροφορίες στη ιστοσελίδα https://families-share.eu/ και στη σελίδα του έργου στο facebook https://www.facebook.com/familiesShare/